Unohtumattomia matkakokemuksia toiveidenne mukaan

Ryhmä kokoon ja matkalle!

Räätälöimme matkaohjelman ryhmänne toiveiden ja ideoiden mukaan.

Matkapalvelut ryhmille

Ryhmämatkat suunnittelusta toteutukseen niin pienille kuin suurille ryhmille - perheille, kaveriporukoille, yhdistyksille, yrityksille, eläkeläisille, urheiluseuroille ja koululaisryhmille. Huolehdimme siitä, että saatte edullisimmat lennot ja juuri teille sopivan majoituksen.

Autamme löytämään matkallenne mieleistänne tekemistä erilaisten aktiviteettien ja retkien parissa sekä makujen maailmassa. Olemme toteuttaneet lukuisia kaupunkimatkoja, messumatkoja, maatila- ja viinitilavierailuita, kiertomatkoja Euroopassa, liikunta- ja kisamatkoja sekä rentoja rantalomia.  Kysy meiltä lisää!

Esimerkkejämme ryhmämatkoistamme

Ota yhteyttä

Ryhmämatka Eurooppaan

Mikä tekee matkasta onnistuneen? Henkilökohtainen palvelu, asiakkaan toiveista huolehtiminen, aidon ja autenttisen määränpään löytäminen sekä rutinoituneen matkanjärjestäjän takataskusta löytyvät kätketyt elämykset.

Järjestämme ryhmämatkoja ajattomiin, mielenkiintoisiin ja unohtumattomiin matkakohteisiin  kuten Pariisiin, Lontooseen, Berliiniin, Barcelonaan, Budapestiin, Prahaan, Wieniin, Krakovaan, Dubliniin ja Reykjavikiin.

Ryhmämatkat myös pidemmän matkan päähän

Miltä kuulostaa pidennetty viikonloppu New Yorkissa? Tai Formula 1 kilpailujen seuraaminen Japanissa? 

Meillä on omakohtaisia kokemuksia upeista ryhmäkohteista ympäri maailmaa. Tehdään unelmistanne totta!

Ota yhteyttä
Pariisi - La Ville Lumiére - Valon Kaupunki

Kaupunkilomia ryhmille

Pariisia pidetään maailman kauneimpana ja romanttisimpana kaupunkina. Kaupungin menneisyys on täynnä historiallisia tapahtumia ja se on edelleen huomattava vaikuttaja maailman kulttuuriin, taiteeseen, muotiin, ruokaan ja muotoiluun. Pariisia kutsutaan Valon Kaupungiksi (La Ville Lumière) ja Muodin Pääkaupungiksi. Pariisi toimii kotipaikkana maailman hienoimmille ja yllellisimmille muotisuunnittelijoille ja kosmetiikkatuotteille, kuten Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent,Guerlain, Lancôme, L'Oréal ja Clarins. Suuri osa kaupungista, Seine-joki mukaan luettuna, on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki ylpeilee maailman suurimmalla Michelin-ravintola määrällään ja tarjoaa lukuisia ikonimaisia maamerkkejä, kuten maailman suosituimpia nähtävyyksiä: Eiffelin Torni, Riemukaari, Notre-Damen katedraali, Louvren museo, Moulin Rouge ja Lido. Näistä syistä kaupunki on maailman suosituimpia matkailukohteita 45 miljoonalla kävijällä vuosittain.

Alkaen hinnat EUR 480/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

Ota yhteyttä
Lontoo tulee nähdä ja kokea edes kerran elämässä!

Lontoo - Metropoli vertaansa vailla

"No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."

— Samuel Johnson

Euroopan yksi suurimmista metropoleista tarjoaa kävijöille historiaa, museoita, musikaaleja, pubeja, kuninkaallisia palatseja, punaisia kaksikerrosbusseja - Double Deckereita, mustia takseja ja paljon paljon muuta. Lontoo on kaikessa suuruudessaan erittäin mukava kaupunki. Tutustut helposti kävellen kaupungin keskustaan ja sen äärellä sijaitseviin nähtävyyksiin.  

Alkaen hinnat EUR 455/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

Ota yhteyttä
New York on yksi suosituimmista matkailijoiden kaupunkikohteista.

New York - Big Apple

Manhattan, Broadway, Empire State Building ja Vapauden Patsas ovat kaikki tulleet meille tutuksi elokuvien ja televisio-ohjelmien kautta. Times Squaren tungoksessa aamulla kello 08:00 neonvalojen välkkeessä tuntee olevansa osa tätä suurta sykkivää kaupunkia. Illalla Broadwayn teatterit kutsuvat musikaalifanit huippuluokan esityksiin. Kaupungin keskuspuisto - Central Park - tarjoaa turisteille hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn ja rauhoittumiseen kaiken ympärillä pyörivän hälinän keskellä. Pieni pala Isosta Omenasta on valmis sinunkin nautittavaksesi!

Alkaen hinnat EUR 1240/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen ja 5 yö majoituksen 3 tähden hotellissa.

Barcelona on Euroopan neljänneksi suosituin kaupunkilomakohde ja turistimäärä vain kasvaa.

Barcelona - Katalonian pääkaupunki

Eipä ihme, sillä Barcelona on monipuolinen lomakohde. Kaupunkilomia rakastavat löytävät täältä monia mielenkiinnon kohteita ja kilometrien pituinen ranta-alue houkuttelee rantaelämästä nauttivia. Barcelonan nähtävyyksistä erikoisin on Antoni Gaudin suunnittelema Sagrada Familia - temppeli, jota yhä edelleen viimeistellään, vaikka itse arkkitehti on ollut kuolleena jo lähes 100 vuotta. Innokas matkailija kulkee Las Ramblas-bulevardin katutaitelijoiden esitysten kautta vanhan kaupunginosan, Barri Cotic:n arkitehtuuriin, kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin ravintoloihin ja kahviloihin.

Alkaen hinnat EUR 495/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen

Unohtumattomia matkakokemuksia vuodesta 2003 kaikille yksin tai porukalla matkustaville!

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita