Olemme turvasi ja majakkasi matkan aikana.

Ulkomaille yksin tai kaverin kanssa.

Räätälöity matka yksin ja pienessä porukassa matkustaville

Oletko lähdössä matkalle yksin tai kaverin kanssa? Mietitte varmasti, miksi varaisitte matkan matkatoimiston kautta, vaikka sen voi tehdä myös itse verkossa?

Tärkein turvasi on valmismatkalaki. Tämä laki suojaa sinua ja matkakumppaneita koko matkan ajan kotoa maailmalle ja takaisin. Jos matkan aikana tulee vastaan ongelmia, olemme aina auttamassa sinua selviämään kiperistä tilanteista.

Ota yhteyttä

Turvaa matkan aikana

Turvaamme myöhästyneiden tai peruutettujen lentojen kohdalla sinulle uuden kuljetuksen. Hoidamme sinut turvallisesti kotiin, mikäli kohteessa tapahtuu odottamattomia luonnonilmiöitä, jotka estävät paluun kotimaahan.

Olemme majakkasi matkan aikana. Vaikka matkatoimistosta ostaminen ei ole aina halvin vaihtoehto, se on turvallisin. Lentolippujen kirjoitusoikeutta seurataan jatkuvasti. Tämä varmistaa sen, että kuluttaja ei sorru ylihinnoiteltuun matkalippuun matkanjärjestäjän toimesta. Tarjouksemme pysyy voimassa noin viikon ajan, joten et joudu hakukoneiden algoritmien johdosta maksamaan ylimääräisiä kuluja silloin, kun suunnittelet ja etsit matkaa erilaisista palveluista.

Ota yhteyttä

Unohtumattomia matkakokemuksia vuodesta 2003 kaikille yksin tai porukalla matkustaville!

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita