Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista 01.09 - 31.12.2017 hintatason mukaan.

Omavalintaisen matkan hinta muodostuu lähtöpäivän, lentoyhtiön paikkatilanteen ja hotellin mukaan.

 

Mielenkiintoisia kaupunkikohteita on satoja - nämä neljä nousevat aina ensimmäisenä melkein jokaisen mieleen!

Mikä on sinun unelmiesi kaupunkiloma - kerro se meille ja teemme sinulle tarjouksen matkaksesi! 

Tarjouspyyntö

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAUPUNKILOMALLE - PARIISI, LONTOO, NEW YORK vai joku muu?


Pariisi - La Ville Lumiére - Valon Kaupunki 

Pariisia pidetään maailman kauneimpana ja romanttisimpana kaupunkina. Kaupungin menneisyys on täynnä historiallisia tapahtumia ja se on edelleen huomattava vaikuttaja maailman kulttuuriin, taiteeseen, muotiin, ruokaan ja muotoiluun. Pariisia kutsutaan Valon Kaupungiksi (La Ville Lumière) ja Muodin Pääkaupungiksi ja se on kotipaikka maailman hienoimmille ja yllellisimmille muotisuunnittelijoille ja kosmetiikkatuotteille, kuten ChanelChristian DiorYves Saint-Laurent,GuerlainLancômeL'OréalClarins, jne. Suuri osa kaupunkia, mukaan lukien Seine-joki, on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki ylpeilee maailman suurimmalla Michelin-ravintola määrällään ja tarjoaa lukuisia ikonimaisia maamerkkejä, kuten maailman suosituin nähtävyys Eiffelin Torni,RiemukaariNotre-Damen katedraaliLouvren museoMoulin RougeLido, mikä tekee kaupungista maailman suosituimman matkailukohteen 45 miljoonalla kävijällä vuosittain. - Wikipedia

Alkaen hinnat EUR 310/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen (Finnair), 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

 

Lontoo - Metropoli vertaansa vailla 

"No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."

— Samuel Johnson

Lontoo tulee jokaisen nähdä edes kerran elämässään! Euroopan yksi suurimmista metropoleista tarjoaa kävijälleen historiaa, museoita, musikaaleja, pubeja, kuninkaallisia palatseja, punaisia kaksikerrosbusseja - Double Deckereita, mustia takseja ja paljon paljon muuta. Lontoo on kaikessa suuruudessaan vieläpä erittäin mukava kaupunki ja kävellen pääset helposti tutustumaan kaupungin keskustaan ja sen äärellä sijaitseviin nähtävyyksiin.  

Alkaen hinnat EUR 455/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen (Norwegian), 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

 

New York - Big Apple

New York on yksi suosituimmista matkailijoiden kaupunkikohteista. Manhattan, Broadway, Empire State Building ja Vapauden Patsas ovat kaikki tulleet meille tutuksi elokuvien ja television kautta. Times Squaren tungoksessa aamulla kello 08:00 neonvalojen välkkeessä tuntee olevansa osa tätä suurta sykkivää kaupunkia. Illalla Broadwayn teatterit kutsuvat musikaalifanit huippuluokan esityksiin. Kaupungin keskuspuisto - Central Park - tarjoaa turistillekin hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn ja rauhoittumiseen kaiken ympärillä pyörivän hälinän keskellä. Pieni pala Isosta Omenasta on valmis sinunkin nautittavaksesi!

Alkaen hinnat EUR 950/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen (Finnair tai Norwegian) ja 5 yö majoituksen 3 tähden hotellissa.

 

Barcelona - Katalonian pääkaupunki

Barcelona on Euroopan neljänneksi suosituin kaupunkilomakohde ja turistimäärä vain kasvaa. Eipä ihme, sillä Barcelona on monipuolinen lomakohde. Kaupunkilomia rakastavat löytävät täältä monia mielenkiinnon kohteita ja kilometrien pituinen ranta-alue houkuttelee rantaelämästä nauttivia. Barcelonan nähtävyyksistä erikoisin on Antoni Gaudin suunnittelema Sagrada Familia - temppeli, jota yhä edelleen viimeistellään vaikka itse arkkitehti on kuollut jo 100 vuotta sitten. Innokas matkailija kulkee Las Ramblas-bulevardin katutaitelijoiden esitysten kautta vanhan kaupunginosan, Barri Cotic:n arkitehtuuriin, kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin ravintoloihin ja kahviloihin. 

 

Alkaen hinnat EUR 365/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen (Norwegian tai KLM),3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen