Valitse matkasi ajankohta ja kerro meille unelmakaupunkikohteesi.

 

Luomme sinulle juuri sellaisen kaupunkiloman, mitä olet toivonut.

 

Käytämme reaaliaikaisia varausjärjestelmiä, joten voimme vahvistaa matkasi lennot ja majoituksen heti. Ilmoitamme myös matkasi hinnan saman tien.

 

Kun sinulla on erikoistoivomuksia, otamme yhteyttä paikallisiin yhteistyökumppaneihimme ja rakennamme matkasi loppuun heidän kanssaan. 

 

Odotamme yhteydenottoasi!

 

 

 

 

 

 

 

 

KAUPUNKILOMAT - Matkalle Pariisiin, Lontooseen tai vaikkapa New Yorkiin?

 

Pariisi - La Ville Lumiére - Valon Kaupunki 

Pariisia pidetään maailman kauneimpana ja romanttisimpana kaupunkina. Kaupungin menneisyys on täynnä historiallisia tapahtumia ja se on edelleen huomattava vaikuttaja maailman kulttuuriin, taiteeseen, muotiin, ruokaan ja muotoiluun. Pariisia kutsutaan Valon Kaupungiksi (La Ville Lumière) ja Muodin Pääkaupungiksi ja se on kotipaikka maailman hienoimmille ja yllellisimmille muotisuunnittelijoille ja kosmetiikkatuotteille, kuten ChanelChristian DiorYves Saint-Laurent,GuerlainLancômeL'OréalClarins, jne. Suuri osa kaupunkia, mukaan lukien Seine-joki, on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki ylpeilee maailman suurimmalla Michelin-ravintola määrällään ja tarjoaa lukuisia ikonimaisia maamerkkejä, kuten maailman suosituin nähtävyys Eiffelin Torni,RiemukaariNotre-Damen katedraaliLouvren museoMoulin RougeLido, mikä tekee kaupungista maailman suosituimman matkailukohteen 45 miljoonalla kävijällä vuosittain. - Wikipedia

Alkaen hinnat EUR 480/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

 

Lontoo - Metropoli vertaansa vailla 

"No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."

— Samuel Johnson

Lontoo tulee jokaisen nähdä edes kerran elämässään! Euroopan yksi suurimmista metropoleista tarjoaa kävijälleen historiaa, museoita, musikaaleja, pubeja, kuninkaallisia palatseja, punaisia kaksikerrosbusseja - Double Deckereita, mustia takseja ja paljon paljon muuta. Lontoo on kaikessa suuruudessaan vieläpä erittäin mukava kaupunki ja kävellen pääset helposti tutustumaan kaupungin keskustaan ja sen äärellä sijaitseviin nähtävyyksiin.  

Alkaen hinnat EUR 455/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen.

 

New York - Big Apple

New York on yksi suosituimmista matkailijoiden kaupunkikohteista. Manhattan, Broadway, Empire State Building ja Vapauden Patsas ovat kaikki tulleet meille tutuksi elokuvien ja television kautta. Times Squaren tungoksessa aamulla kello 08:00 neonvalojen välkkeessä tuntee olevansa osa tätä suurta sykkivää kaupunkia. Illalla Broadwayn teatterit kutsuvat musikaalifanit huippuluokan esityksiin. Kaupungin keskuspuisto - Central Park - tarjoaa turistillekin hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn ja rauhoittumiseen kaiken ympärillä pyörivän hälinän keskellä. Pieni pala Isosta Omenasta on valmis sinunkin nautittavaksesi!

Alkaen hinnat EUR 1240/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen ja 5 yö majoituksen 3 tähden hotellissa.

 

Barcelona - Katalonian pääkaupunki

Barcelona on Euroopan neljänneksi suosituin kaupunkilomakohde ja turistimäärä vain kasvaa. Eipä ihme, sillä Barcelona on monipuolinen lomakohde. Kaupunkilomia rakastavat löytävät täältä monia mielenkiinnon kohteita ja kilometrien pituinen ranta-alue houkuttelee rantaelämästä nauttivia. Barcelonan nähtävyyksistä erikoisin on Antoni Gaudin suunnittelema Sagrada Familia - temppeli, jota yhä edelleen viimeistellään vaikka itse arkkitehti on kuollut jo 100 vuotta sitten. Innokas matkailija kulkee Las Ramblas-bulevardin katutaitelijoiden esitysten kautta vanhan kaupunginosan, Barri Cotic:n arkitehtuuriin, kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin ravintoloihin ja kahviloihin. 

 

Alkaen hinnat EUR 495/hlö - Hinta sisältää lennot veroineen, 3 yön majoituksen 3 tähden hotellissa ja aamiaisen